top of page
Acupuncture

ACUPUNCTUUR

Acupunctuur bestaat al meer dan 2000 jaar en is een medische complementaire techniek, die historisch gezien haar oorsprong vindt uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het doel is een therapeutisch effect te bekomen door stimulatie van bepaalde specifieke punten (acupunctuurpunten) op het menselijk lichaam met behulp van steriele naalden.

Acugraph_edited.jpg

ACUGRAPH

Acugraph meet de elektrische huidweerstand door middel van een kleine spanning die niet voelbaar is. De meting wordt gedigitaliseerd door de gepatenteerde software-algoritmen en zo wordt deze meting van verschillende meridianen overgebracht in verschillende overzichtelijke grafieken zoals de 5 elementen, yin-yang, volgens de orgaanklok en gaat blokkades op wervelniveau weergeven. Deze kunnen interessant zijn voor andere therapeuten bv.: kinesist, osteopaat,...

Cupping-therapy.jpg

CUPPING EN MOXA

Cupping is een eeuwen oude behandeling om de bloedsomloop te verbeteren en de toxische stoffen te elimineren uit het lichaam.
Moxa is een samenstelling van verschillende Chinese kruiden die warmte aan het lichaam toevoegen en zo de behandeling extra stimuleren. Deze zitten mee verwerkt in lampen die warmte toevoegen aan het lichaam.

Acupunctuur: Diensten
Drukpuntmassage 1

ACUPRESSUUR

Acupressuur gaat via de acupunctuurpunten inwerking geven op de meridianen. Door het gebruik van de balansmethode kan deze techniek  ZONDER naalden dezelfde werking geven als een acupunctuur behandeling.

Acupunctuur: Diensten
Kruidenoliën

NATUURLIJKE ONDERSTEUNING

Natuurlijke kruiden en vitamines als behandeling op zichzelf of als ondersteuning bij de acupunctuur behandeling indien nodig.

Acupunctuur: Diensten

NEEM CONTACT OP

Leliestraat 31

2860 Sint-Katelijne-Waver

België

Lid van BAF 1.20.015.4

RIZIV 426 478-10-401

BTW 0679.540.824

Tel.: 0497 34 97 95

Bedankt voor de inzending!

Acupunctuur: Contact
bottom of page