top of page

FAQ

IS ACUPUNCTUUR PIJNLIJK?

Neen, acupunctuur is niet pijnlijk. Er worden zeer dunne steriele naalden gebruikt die nauwelijks voelbaar zijn. Wanneer deze de huid barrière passeert kan deze voelbaar zijn.  Afhankelijk van de plaats op het lichaam kan het zijn dat er iets meer gewaarwording is.

WAT MAG IK VERWACHTEN VAN DE EERSTE SESIE?

Tijdens het eerste consult wordt er eerst veel diverse vragen stelt over de klacht en u algemeen welzijn. Het eerste consult duurt hierdoor ook langer. Nadien starten we de behandeling waarbij op verschillende punten acupunctuurnaalden worden geplaatst. Afhankelijk van de klacht(en) kunnen diverse technieken toegepast worden zoals bijvoorbeeld bij een stuitligging wordt er altijd met moxa gewerkt. Er kunnen indien nodig ook tips en ondersteunende middelen aanbevolen worden om het herstel te bevorderen.
Acute pijnen kunnen vrijwel meteen aangepakt worden, bij andere klachten zijn vaak meerdere of regelmatige behandelingen nodig.

HOE VAAK BEHANDELEN?

Afhankelijk van de klacht zijn er eventueel meerdere behandelingen nodig. Acute pijn kan met één of meerdere sessies verholpen worden. Chronische klachten vergen altijd meerdere sessies.

MOET ER ALTIJD GEPRIKT WORDEN?

Acupunctuur is het meest doeltreffend, maar u kan ook terecht voor enkel natuurlijke ondersteuning of een alternatieve techniek om het resultaat van acupunctuur te benaderen.

FAQ: FAQ

NEEM CONTACT OP

Leliestraat 31

2860 Sint-Katelijne-Waver

België

Lid van BAF 1.20.015.4

RIZIV 426 478-10-401

BTW 0679.540.824

Tel.: 0497 34 97 95

Bedankt voor de inzending!

FAQ: Contact
bottom of page