FAQ

IS ACUPUNCTUUR PIJNLIJK?

Neen, acupunctuur is niet pijnlijk. Er worden zeer dunne steriele naalden gebruikt die nauwelijks voelbaar zijn. Afhankelijk van de plaats op het lichaam kan het zijn dat er iets meer gewaarwording is.

WAT MAG IK VERWACHTEN VAN DE EERSTE SESIE?

We bespreken wat de klachten zijn, bij de eerste consultatie zal dit wat meer tijd in beslag nemen om een goed beeld van de klacht(en) te kunnen bepalen. Daarna kijken we optioneel ook even met de acugraph naar de energie balans in het lichaam. Nadien starten we de behandeling waarbij u in alle rust behandeld zal worden. Afhankelijk van de klacht(en) kunnen diverse technieken toegepast worden. Er kunnen indien nodig ook tips en ondersteunende middelen aanbevolen worden om het herstel te ondersteunen.
Acute pijnen kunnen vrijwel meteen aangepakt worden, bij andere klachten zijn vaak meerdere of regelmatige behandelingen nodig.

HOE VAAK BEHANDELEN?

Afhankelijk van de klacht zijn er eventueel meerdere behandelingen nodig. Acute pijn kan met één of meerdere sessies verholpen worden. Chronische klachten vergen altijd meerdere sessies.

MOET ER ALTIJD GEPRIKT WORDEN?

Acupunctuur is het meest doeltreffend, maar u kan ook terecht voor enkel natuurlijke ondersteuning of een alternatieve techniek om het resultaat van acupunctuur te benaderen.

 

NEEM CONTACT OP

Leliestraat 31

2860 Sint-Katelijne-Waver

België

Lid van BAF 1.20.015.4

RIZIV 426 478-10-401

BTW 0679.540.824

Tel.: 0497 34 97 95

Bedankt voor de inzending!